Obnova, preureditev ali ureditev stanovanja ali hiše

Načela Vastuja je najbolje, najlažje in najučinkovitejše uporabiti v fazi novogradnje. Toda večina ljudi nas živi v že zgrajenih domovih, pri katerih ta načela niso bila upoštevana.

Velika vrednost Vastuja je, da pozna ogromno preventivnih ukrepov, ki nam tudi v že zgrajene domove pomagajo povrniti ravnovesje.

V ta namen je potrebno narediti analizo in pregled prostora. Za kvalitetno analizo potrebujem tloris in vaše rojstne podatke.

Vastu korekcijski ukrepi se lahko izvajajo na več ravneh.

To so lahko večji in obsežnejši korekcijski ukrepi v obliki gradbenih posegov, premestitve opreme in pohištva, spremembe ali zamenjave namembnosti prostorov….
…do manjših in lažje izvedljivih: izbira pravih in za vas ustreznih barv, pravilno in ugodno lego postelje, pisalne mize, kuhinjske mize, pravilno namestitvijo ogledal, rastlin, slik, fotografij, simbolov, kristalov ali dragih kamnov. Pomembna je tudi kvalitetna izbira pravilnih vzorcev, materialov in oblik, ki so povezane s posameznimi elementi (trikotnik, krog, kvadrat).

Ene najmočnejših preventivnih mer so sigurno jantre in labirinti, ki nam v prostor in na vsa področja našega življenja pomagajo povrniti ravnovesje. Pomembno je, da so pravilno izbrane in v prostoru postavljene na pravilnih mestih, ki se vam določijo in izračunajo pri Vastu svetovanju.

V vsakem stanovanju se izračuna 8 pomembnih točk za vsakega posameznika, za nekatere je zelo pomembno, da so odprte, saj so povezane z zdravjem, obiljem, energijo, druge je priporočljivo zapirati ali na njih postaviti težje elemente….
In včasih tudi že majhna sprememba v navadah lahko lepo pomaga vzpostaviti ravnovesje.

Prijavo na svetovanje ali vsa morebitna vprašanja, ki jih imate glede svetovanja lahko naredite preko kontakta na telefon 031 509 130, na email: tina.pipan@eroja.si ali tukaj.