Obnova, preureditev ali ureditev poslovnih prostorov

Poslovni prostor je prostor, kjer se večina nas zadržuje kar lepo število ur dnevno.

Lahko je to večja ali manjša pisarna v sklopu večjega objekta ali podjetja, ali pa urejen kotiček znotraj našega lastnega doma.
V vsakem primeru je pisarna zelo pomemben prostor, kjer se ljudje srečujemo z lastnimi sposobnostmi, danostmi, tudi mejami in omejitvami, z znanjem, ustvarjalnostjo, izrazno močjo, uspehom – a včasih tudi neuspehom, in kar ni zanemarljivo – tudi z življenjskimi nalogami.

Poleg finančnih vidikov našega dela, pa je le to tudi zato, da se počutimo izpolnjene, da pokažemo vse tisto, kar vemo, znamo, za kar smo se učili, kar nas veseli….

Delo osvobaja – pravijo, jaz pa pravim, da osvobaja če je pravo, ob pravem času, v pravem okolju in s pravim namenom. V tem primeru rezultati ne morejo izostati.

Za uspešnost pri delu, ustvarjalnost, zadovoljstvo ter tudi finančni vidik povečanja prihodkov je zelo pomemben tudi prostor, kjer delamo, saj se le ta povezuje z vsakim delčkom in področjem našega življenja. Zelo pomembno je, kako je prostor urejen, oblikovan, in ali nas podpira ali ne pri naših ciljih.

Večina ljudi nas dela v že zgrajenih objektih, pri katerih načela Vastuja niso bila upoštevana.
Vendar Vastu pozna ogromno korekcijskih ukrepov in preventivnih tehnik, s katerimi lahko tudi v delovni prostor ali pisarno vnesemo sklad in ravnovesje in s tem povečamo možnost napredka in uspeha.

V ta namen je potrebno narediti analizo in pregled prostora, orientacijo glede smeri neba, položaj delovne mize in ostalega pohištva….Za kvalitetno analizo potrebujem vaše rojstne podatke.

Vastu korekcijski ukrepi so lahko zelo različni. Od premestitve pohištva – če je možno, do izbire pravih in za vas ustreznih barv, pravilne in ugodne lege pisalne mize, pravilno namestitvijo rastlin, slik, fotografij, simbolov, oblik, ki so povezane s posameznimi elementi.
Ene najmočnejših preventivnih mer so jantre in labirinti, ki nam v prostor in na vsa področja našega življenja pomagajo povrniti ravnovesje. Pomembno je, da so pravilno izbrane – tako da podprejo vaše delo, vas same in prostor, kjer ga opravljate ter da se jih postavi na prava mesta, ki se jih izračuna in določi na Vastu svetovanju.

Prijavo na svetovanje ali vsa morebitna vprašanja, ki jih imate glede svetovanja lahko naredite preko kontakta na telefon 031 509 130, na email: tina.pipan@eroja.si ali tukaj.