Svetovanje pri nakupu hiše, stanovanja ali poslovnega prostora

Kot je pri gradnji hiše pomembno, da izberemo in kupimo zemljišče, ki bo kvalitetno in bo ustrezalo naravnim zakonitostim ter podprlo nas osebno in na katerem bomo zgradili hišo, v kateri se bomo počutili zdravo, ustvarjalno, mirno, varno, udobno.

Ravno tako tudi pri nakupu že zgrajene hiše ali stanovanja obstajajo pravila in zakonitosti, ki jih je – v primeru, da resnično želimo kupiti za nas ugodno in kvalitetno nepremičnino – dobro in priporočljivo upoštevati.

Stanovanje ali hiša, ki ustreza nekomu drugemu, ni nujno, da ustreza tudi vam.

Cilj je kupiti takšno hišo, stanovanje ali objekt, ki bo čim bolj v skladu z naravnimi zakonitostmi in se bo hkrati s svojimi posebnostmi čim bolj približala tistemu, kar ustreza vam.

V primeru manjših težav ali neravnovesij v prostoru, ki se tako velikokrat lahko pojavijo pri že kupljeni nepremičnini, Vastu pozna veliko preventivnih tehnik oziroma korekcijskih ukrepov, ki lahko lepo povrnejo ravnovesje v prostor.

To lahko naredimo skozi spremembo namembnosti prostorov, premestitvijo pohištva ali zgolj pravilno usmeritvijo le tega – npr postelje, pisalne mize, kuhinjske mize…., s pravilno izbranimi barvami, simboli.
V pomoč so nam lahko okrasni predmeti, slike, jantre, rastline in ogledala na pravih mestih, izbor ustreznih materialov, vzorcev, oblik elementov, ki jih je potrebno podpreti ali uravnovesiti (npr krog, trikotnik….)

V vsakem stanovanju se izračuna 8 pomembnih točk za vsakega posameznika, za nekatere je zelo pomembno, da so odprte, saj so povezane z zdravjem, obiljem, energijo, druge je priporočljivo zapirati ali na njih postaviti težje elemente….
Včasih že majhna sprememba v navadah lahko lepo pomaga vzpostaviti ravnovesje.

Nakup nepremičnine je pomemben korak v vašem življenju. Vastu vam pomaga kupiti in izbrati takšno, ki resnično ustreza vam in vsem naravnim zakonitostim ter podpre vaše zdravje, vzpodbudi kreativnost, pomaga ohraniti notranjo mirnost ter povečati ljubezen in obilje.

Prijavo na svetovanje ali vsa morebitna vprašanja, ki jih imate glede svetovanja lahko naredite preko kontakta na telefon 031 509 130, na email: tina.pipan@eroja.si ali tukaj.
Kontakt