Tečaj bachovih cvetnih esenc

Vabljeni na enodnevni tečaj o bachovih cvetnih esencah v mesecu maju

Kdaj?
V soboto 21.5.2022 med 9 in 15h.

Kje?
V živo v Ljubljani. Točno lokacijo izveste ob prijavi na tečaj.

Kaj tečaj vključuje?
Tečaj vključuje spoznavanje delovanja bachovih cvetnih esenc, poglobljene značilnosti posameznih esenc, znanje o načinih uporabe le teh, gradivo v slovenščini in osebno izbrano 30ml terapevtsko mešanico bachovih esenc. Predznanje ni potrebno.

Cena
Cena tečaja z osebno terapevtsko mešanico je 90 eur.

Kaj je Bachova cvetna terapija in kaj je njen cilj?
Bachova cvetna terapija je popolnoma naravna in nežna metoda samozdravljenja, ki jo je v 30. letih 20. stoletja razvil angleški zdravnik, bakteriolog in homeopat Edvard Bach. Osnova so bachove cvetne esence. Le teh je 38, od tega 37 izvlečkov zdravilnih rastlin, zadnja pa je čista studenčnica.
Bachove esence so nam v pomoč pri boleznih, pri čustvenih, mentalnih ali duševnih stiskah ter v težavnih ali prelomnih življenjskih situacijah. Bachove cvetne esence se najpogosteje jemljejo v kapljicah. Ne nadomeščajo zdravniške pomoči, vendar lahko močno olajšajo pot ozdravljena, oziroma izboljšajo duševno, čustveno in mentalno počutje.

Kako delujejo Bachove kapljice (cvetne esence)?
Bachove cvetne esence delujejo z informacijo iz esence cveta, ki se prenaša po vodi. Zdravilna vibracija določene esence je tista, ki ustvarja ravnovesje v čustvenem, mentalnem, duševnem in telesnem ustroju posameznika. Gre pravzaprav za vibracijsko terapijo, zato se Bachova cvetna terapija razlikuje od klasičnega zeliščarstva. Bachove esence ne vsebujejo fizičnih delov posameznih zdravilnih rastlin, temveč samo esenco, vibracijo le teh. Zaradi nje delujejo globlje in pomagajo vzpostavljati ravnovesje tudi na čustvenem, mentalnem in duševnem nivoju. Ravnovesje na tem delu človekovega ustroja, pa je pogoj za telesno ravnovesje in zdravje.

Kakšni so stranski učinki Bachove cvetne terapije?
Bachova cvetna terapija je zelo nežna in podporna metoda in nima stranskih učinkov. Bachovi cvetovi so nestrupeni in so zelo preprosti za uporabo, zato jih lahko uporabljajo tudi otroci, nosečnice, starejši ljudje, tudi živali zelo dobro reagirajo na bachove cvetne esence. Lahko se uporabljajo hkrati s kakšno drugo alternativno metodo zdravljenja, kot tudi skupaj s klasično zdravniško pomočjo in zdravili.

Cilj Bachove cvetne terapije je, da ponovno vzpostavi naše duševno ravnovesje in nas na ta način poveže z lastnimi duševnimi in telesnimi samozdravilnimi močmi.

Prijave na:
Tina Pipan
tina.pipan@eroja.si
031 509 130