Poslovno svetovanje

je svetovanje, ki zajema vsa vaša vprašanje in moje nasvete, priporočila in usmeritve glede posla, poklica, statusa, zaslužka, morda izobraževanja ali zaželenih sprememb, o izbiri pravega časa za le te in ustreznega delovanja za njihovo uresničitev.

Poslovno svetovanje je priporočljivo izbrati kadarkoli čutite, da bi potrebovali spremembo na svojem poklicnem ali finančnem področju ali ko ste se za spremembo že odločili, saj vam znanje o naravnih ritmih in o možnih tendencah dogajanja na tem področju lahko močno pomaga pri vaših izbirah, nadaljnem delovanju, časovnih možnostih in preobrazbi možnih ovir in težav, ki bi se v prihodnosti lahko pojavile.

Če stvari vemo, jih lahko spremenimo.

Prav tako priporočam izbrati poslovno svetovanju takrat, ko doživljate težave na poslovnem ali finančnem področju. Jaz res ne morem rešiti vaših težav namesto vas, lahko pa si sami preko  nasvetov o izbire pravega časa, smeri in ustreznega delovanje močno olajšate pot in spremenite dano situacijo.

Preventivne tehnike v djotišu, ki so prilagojene glede na vašo situacijo  so del vsakega djotiš svetovanja in so močno orodje za spremembe. Pomagajo na različnih področjih našega življenja vzpostaviti ravnovesje, zadovoljstvo in obilje.

Osnova za poslovno svetovanje je djotiš – znanje o naravnih ritmih.

Za  svetovanje potrebujem vnaprej vaše rojstne podatke: datum, točen čas in kraj rojstva.

Prijavo na svetovanje ali vsa morebitna vprašanja, ki jih imate glede svetovanja lahko naredite preko kontakta na telefon 031 509 130, na email: tina.pipan@eroja.si ali tukaj.