Poslovna usklajenost

med dvema ali več poslovnimi partnerji je izrednega pomena pri vašem poslu, poklicu, delu in ustvarjanju zaslužka ter obilja.

Svetovanje o poslovni usklajenosti je priporočljivo tako takrat, ko že poslovno sodelujete in skupno ustvarjate – saj vam lahko pomaga razumeti danosti, naloge in pomanjkljivosti vsakega posameznika ter  medsebojno interakcijo, kot tudi takrat ko se z določeno osebo – partnerjem, šele odločate za vstop v poslovni odnos.

Interakcija in medsebojno vplivanje vedno poteka tako na zunanjih, nam vidnih ravneh, kot tudi veliko globlje – na ravneh, ki se jih velikokrat niti ne zavedamo. Že sama prisotnost nekoga ob nas – v tem primeru poslovnega partnerja ali sodelavca lahko  aktivira našo možnost ustvarjanja prihodka, blaginje, statusa in nam odpira npr. hišo zaslužka, prihodkov, sreče in obilja.

A včasih se zgodi tudi, da brez zunaj vidnih razlogov medsebojna povezava dveh ljudi ustvarja ovire in težave. Ljudje vplivamo eden na drugega in notranja struktura enega partnerja vpliva in aktivira različne dele drugega – in obratno seveda. In to se še kako kaže in izrazi tudi v zunanjem, materialnem svetu – ne samo v svetu občutkov in abstrakcije.

Kaj je tisto, kar nam nekdo odpira in prinaša v življenju in kaj mi njemu? Kaj je tisto globoko v nas, ki odpira uspešnost, ali pa včasih tudi težave v odnosu? Kdaj je to močneje izraženo? Kako delovati, da lahko situacijo izboljšamo ter kakšne spremembe narediti, da bo za naš – kot tudi partnerjev  osebni in poslovni razvoj najbolje?

Svetovanje o poslovni usklajenosti je možno samo ob soglasju in udeležbi obeh partnerjev.

Osnova svetovanja je djotiš, poslovno uspešnost, blaginjo, ustvarjalnost in obilje pa lahko močno odpre in izboljša tudi vastu.

Prijavo na svetovanje ali vsa morebitna vprašanja, ki jih imate glede svetovanja lahko naredite preko kontakta na telefon 031 509 130, na email: tina.pipan@eroja.si ali tukaj.