Namkaran

starodavno znanje o umetnosti imenovanja.

Bistvo namkarana – starodavnega znanja o umetnosti imenovanja je izračun in svetovanje pravega imena. Takšnega, ki ne samo, da bo izražalo pravo naravo vsakega posameznika, temveč bo pomagalo prebuditi in izraziti najboljše v vas.

Vse duhovne tradicije, kot tudi sodobna znanost, pozna vrednost zvoka in njegov vpliv na človeka. Vse vesolje je sestavljeno iz zvokov, ki so preprosto vibracije, obrazci energije.

Tudi vaše ime ali ime vašega podjetja je energija, je zvok -vibracija, ki preko obrazcev delovanja prebuja različne dele vašega življenja, osebnosti, danosti ali neravnovesij.

Bistvo namkarana je izračun imena, ki ustreza vam in podpira, prebuja ter izraža tisto najboljše v vas, vse vaše danosti, sposobnosti, dobre lastnosti in potenciale.

Umetnost izbire imena je zato ena izmed preventivnih tehnik v djotišu, ki nam pomaga izraziti prednosti in zmanjšati slabosti ter s tem zaživeti radostno, polno, celostno življenje.

Prijavo na svetovanje ali vsa morebitna vprašanja, ki jih imate glede svetovanja lahko naredite preko kontakta na telefon 031 509 130, na email: tina.pipan@eroja.si ali tukaj.