Muhurta

je znanje o izboru pravega oziroma najbolj ugodnega začetka neke aktivnosti, s katerim povečamo možnost uspeha v željeni aktivnosti.

Vse kar obstaja ima svoj začetek, življenje in svoj konec.
Trenutek ko začnemo z neko aktivnostjo, je pravzaprav rojstvo te aktivnosti in nosi v sebi določen potencial, danosti, možnosti, verjetnosti, usklajenost ali neusklajenost z naravnimi ritmi.

Muhurta je zelo močna preventivna tehnika, ki nam poveča možnost napredka in uspeha – glede na naravne ritme, ki jim vsak začetek sledi.
In zmanjša možnost ovir in težav v prihodnosti.

Kaže nam način kako lahko s svojo svobodno voljo in odločitvijo o začetku neke aktivnosti sami vplivamo na nadaljnji potek te aktivnosti.

Opazujte samo zemljo in letne čase in opazili boste vpliv naravnih ritmov na naše življenje in kako pomembno je ob pravem času začeti prave stvari.

Zato se izračun muhurte priporoča ob vseh večjih življenjskih začetkih: poroka, zaposlitev, selitev, ustanovitev podjetja, nakupa ali prodaja nepremičnine, avtomobila, daljša potovanja…

Za izračun ugodnega začetka potrebujem vnaprej vaše rojstne podatke: datum, točen čas in kraj rojstva ter časovni okvir, znotraj katerega bi bilo z vaše strani zaželeno začeti določeno aktivnost.

Pomembno je, da je časovni okvir dovolj širok, da se omogoči znotraj njega najti pravi – ustrezni in dober trenutek za začetek neke aktivnosti.

Prijavo na svetovanje ali vsa morebitna vprašanja, ki jih imate glede svetovanja lahko naredite preko kontakta na telefon 031 509 130, na email: tina.pipan@eroja.si ali tukaj.