Analiza skladnjosti partnerstva

Vsak odnos je lahko uspešen in vsak odnos lahko postane neuspešen.

Naloga analize skladnosti partnerstva in svetovanje na njeni osnovi je pomagati k uspešnemu partnerstvu in zmanjšati možnosti, da le ta – zaradi ovir, težav na katere vsi kdaj naletimo – postane neuspešen.

Če stvari vemo, jih lahko spremenimo!

Vpogled v natalno karto posameznika – v vse njegove posebnosti, danosti, naloge in morebitne težave ter njegovo prepletanje s posebnostmi, danostmi, nalogami in težavami partnerja nam da dragocene informacije in uvid, ki nam lahko pomaga razumeti partnerski odnos – rast in spremembe znotraj njega, naloge, ki jih imamo in lekcije, ki se jih učimo ter tudi to,  zakaj prihaja ali bi lahko v določenih trenutkih prišlo do neskladja in  težav.

Zavestno delovanje, razumevanje in pravilne odločitve nam lahko pomagajo težave ali neskladja spremeniti. In to je najpomembnejše in je možno in verjetno!

Djotiš pozna ogromno preventivnih tehnik, ki nam pri tem lahko pomagajo. Sama mislim, da se stvari v partnerskem odnosu resnično lahko spremenijo in izboljšajo tudi takrat, ko primerno in v skladu z naravnimi zakonitostmi ter našimi posebnostmi uredimo in oblikujemo življenjski prostor, dom, kjer s partnerjem živimo.

Primerno urejen prostor lahko močno izboljša kvaliteto partnerskega odnosa, našo odprtost, komunikacijo in potencial za partnerski odnos. Prostor vpliva na vse dele našega življenja, ker je  v življenju vse povezano. Vastu je močno in zelo konkretno orodje, ki lahko izboljša kvaliteto partnerstva, ter vseh ostalih področij našega življenja.

Partnersko svetovanje, ki vključuje analizo skladnosti partnerstva skozi djotiš je možno le ob soglasju in udeležbi obeh partnerjev.

Prijavo na svetovanje ali vsa morebitna vprašanja, ki jih imate glede svetovanja lahko naredite preko kontakta na telefon 031 509 130, na email: tina.pipan@eroja.si ali tukaj.