Maha center – center za integrativno medicino

Že vsaj 10 let v meni tli želja in hkrati vizija, da bi lahko sodelovala, ustvarjala in hkrati s svojim znanjem prispevala k delovanju projekta, kjer bi se na kvalitetnem in zelo visokem nivoju povezala uradna medicina in komplementarna znanja. Z velikim veseljem in hkrati hvaležnostjo sem ta trenutek dočakala.

Vabim vas k obisku novega centra Maha, centra za integrativno medicino, kjer smo združili svoje moči in znanja tako strokovnjaki uradne medicine, kot tudi strokovnjaki bolj alternativnih znanj, ki pomagajo vzpostavljati ravnovesje in zdravje v življenju.

Vodja centra je dr. Sebastijan Perko, ki mu popolnoma zaupam in vem, da bo s svojo strokovnostjo in hkrati širino ohranil visoko kvaliteto delovanja in s tem omogočil, da znanje različnih strokovnjakov Maha centra na pravi način pomaga ljudem, ki bodo center obiskali.

Bolj kot kadarkoli do sedaj je namreč pomembno ozavestiti kaj zdravje v resnici pomeni, kako ga obdržati ali si ga povrniti in kaj narediti, da bomo znali povečati ali si povrnili življenjsko energijo ter ravnovesje na vseh ravneh. In ko v svoje telo privabimo ravnovesje, le to tudi za številne viruse okrog nas ni več tako prijazno in zanimivo okolje ?

Integrativna medicina je moderen izraz, ki pomeni oskrbo človeka na vseh nivojih in združuje vse medicinske sisteme, ki so na voljo v 21. stoletju. V resnici je integrativna medicina nova smer, ki z očmi ortodoksne ali pa zahodne medicine, če hočete, povezuje tradicionalne sisteme z modernimi in tako ponudi celovit pristop k zdravljenju ali pa poskrbi za učinkovito dvigovanje kondicije telesa, da do zdravljenja, vsaj resnih bolezni, sploh ne bi prišlo. Pravzaprav gledano s širše perspektive vsi medicinski sistemi govorijo podoben jezik, zato je povezovanje ključ do dolgega in predvsem zdravega življenja.

Temeljna vizija centra Maha sta pomoč posamezniku, družini in skupini ljudi pri ohranjanju dolgoročnega zdravja in celostnega ravnovesja ter nudenje podpore pri zdravljenju civilizacijskih bolezni, ki jih prinaša sodoben življenjski slog.

Maha center bo z vsemi zaščitnimi in varnostnimi ukrepi odprl svojo vrata, ko bo to dovoljevala trenutno situacija.

www.maha.si