Prašna

pomeni vprašanje in pravi, da v trenutku jasno postavljenega vprašanja obstaja tudi odgovor na to vprašanje. Prašna nam pomaga najti pravi odgovor na naše vprašanje.

Vsak trenutek je poseben, edinstven in nosi v sebi določen potencial (tako kot trenutek našega rojstva).
In trenutek našega vprašanja odseva naše delovanje, potenciale, možnosti, šibkosti – našo usklajenost ali neusklajenost z naravnimi ritmi.

Naša natalna karta je vedno ista, a prašna vsak trenutek drugačna in odseva naše delovanje tukaj in sedaj. Govori o svobodni volji in o potencialu tega trenutka.

Ta tehnika je lahko v pomoč pri iskanju odgovorov na popolnoma vsakdanja vprašanja, a še bolj v kakšni težji, prelomni situaciji, ko velikokrat ne vemo, kako naj se odločimo. Razkrije nam ozadje naše situacije in nam pomaga usmeriti nas na pot, ki je za nas najboljša.

Prašna tako omogoči razjasnitev konkretnega vprašanja, dileme in nam je lahko v veliko pomoč pri jasni odločitvi in usmerjenem delovanju.

Za prašno je potrebno jasno postavljeno vprašanje v osebnem kontaktu ali preko telefona.

Prijavo na svetovanje ali vsa morebitna vprašanja, ki jih imate glede svetovanja lahko naredite preko kontakta na telefon 031 509 130, na email: tina.pipan@eroja.si ali tukaj.