«

»

ZDRAVJE – OBILJE – USPEH – LJUBEZEN

Spoštovani,

V času, ko si vsak po svoje prizadevamo utreti svojo pot iz krize, je pomembno, da nas naša okolica v teh naporih podpira. Ko govorimo o okolici ne mislimo le naše bližnje, govorimo tudi o prostoru. Sposodili smo si globoko misel Winstona Churchila:

“We shape our building, thereafter they shape us”
(Sami oblikujemo svoje hiše, a kasneje – one oblikujejo nas)

Prostor je živ in vpliva na vse vidike in področja našega življenja. In hiša kjer živimo je – ali bi morala biti – naše zatočišče. S pravilno ureditvijo prostora – večjo ali manjšo – lahko močno vplivamo na naše zdravje, finance, odnose, priložnosti in pozitivne spremembe. Veliko primerov poznamo, ko se je človeku po selitvi v novo stanovanje ali gradnji hiše življenje močno spremenilo. Včasih so bile te spremembe pozitivne, a velikokrat, žal, tudi ne.

Ste se kdaj vprašali, koliko in kaj lahko v tem primeru storimo tudi sami, da izboljšamo našo kakovost bivanja in delovanja? Ali moramo za to biti posebni strokovnjaki?

Mi smo povprašali ga. Tino Pipan, kaj lahko tudi sami, kot »laiki« storimo, da nas naše fizično okolje bolje podpre v našem delovanju. Če želite tudi vi izboljšati podporo vašega okolja, vas z veseljem vabimo na predavanje:

VASTU

»Kako izkoristiti izjemno moč prostora in v življenje pritegniti

ZDRAVJE – OBILJE – USPEH – LJUBEZEN?«

Kdaj? sreda, 15.februar 2012 ob 18.uri

Kje? v Veliki dvorani konferenčnega centra G – Najin Center
na Tržaški cesti 330 v Ljubljani

Namen predavanja je podati:

vpogled v staro vedo VASTU, ki je izvor pri nas bolj poznanega Feng Shiua, vendar še veliko bolj natančen, točen in poglobljen.

praktične nasvete kako urediti ali preurediti stanovanje in uporabiti izjemno moč prostora za podporo našemu življenju,

usmeritve na kakšen način graditi hišo, poslovni prostor, vrt in okolico na način, da bo ustvarjen prostor v skladu z naravnimi silami in zakonitostmi ter nami osebno, takšnimi kot smo – edinstvenimi in posebnimi,

.

VASTU je arhitektura po smernicah narave. Je znanost zapisana v Vedah in je močno orodje za pozitivne spremembe!

Pomaga nam pri ureditvi in preureditvi stanovanja, hiše, vrta ali poslovnega prostora glede na naravne značilnosti in naše posebnosti. Pomaga pri gradnji in zasnovi hiše, svetuje pa tudi tam, kjer večjih sprememb ni možno izvesti in z enostavnimi preventivnimi ukrepi pomaga vzpostaviti porušeno ravnovesje. Prostor v katerem živimo in delamo je kot zrcalo vsega, kar se na dogaja – tako na zdravstvenem področju, kot tudi na področju financ, obilja, ljubezni, odnosov…. S pravilno ureditvijo ali preureditvijo lahko spreminjamo tudi naše življenje.

Če je Ayurveda medicina za ljudi, je Vastu medicina za prostore v katerih živimo. Obe znanji pa se skupaj z djotišem – znanjem o naravnih ritmih – povezujejo v neločljivo celoto.
Več o tem, pa na predavanju, ki ga bo vodila:
Tina Pipan, univ.dipl.org.. Djotiš in Vastu svetovalka ter svetovalka Bachove cvetne terapije.

Pet let se je izobraževala na Hrvaškem v okviru Duhovne akademije – DA Adriana P. Kezeleta za VASTU in DJOTIŠ svetovalca. V vseh petih letih učenja in sodelovanja z DA se je večkrat udeležila tudi tečajev meditacije, ki so prispevali k njeni duhovni rasti in globljemu razumevanju zakonov narave. Opravila je izobraževanje za Bachove cvetne terapevte pri Ireni Roglič Kononenko. Z znanjem o cvetnih esencah pomaga sebi, svoji družini in prijateljem – tudi štirinožnim (kužkom, mucam….). Več let je hodila na tečaj joge k Robertu Križaju v Cityoga center ter dve leti na učenje Či Gonga k Dušanu Donkotu. Pika na i pa je tudi znanje o pravilni in kvalitetni prehrani ter zdravilni moči zelišč, začimb, superživil, sadja in zelenjave… povezano z znanjem o Ajurvedi in Djotišu, ki ga z velikih veseljem redno dopolnjuje in uporablja v vsakdanjem življenju ter na svojih svetovanjih.

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na delavnici znaša 20 EUR + DDV (24 EUR z vključenim DDV), za posameznega prijavljenega udeleženca in vsebuje:

• udeležbo na predavanju,
• gradivo,
• kavo, čaj in osvežilne napitke

Kotizacija se plača ob prijavi na TRR ASPEKTI odprt pri PROBANKI,d.d.: 25100-9717733116 , sklic 2012-400.

Prijave s prijavnico iz priloge zbiramo do 14.2.2011 po e-pošti na naslov info@aspekti.si oziroma po faksu na 01/ 365 5142.

Pripravili smo vam posebno ugodnost. V primeru, da se boste odločili, da želite svoje znanje dodatno nadgraditi na dvodnevni delavnici VASTU, ki jo bomo izvedli v začetku marca 2012, se vam kotizacija v celoti prizna kot delno plačilo kotizacije delavnice.