«

»

Ureditev prostora za poslovna srečanja

Poslovni prostor je prostor, kjer se večina nas zadržuje kar lepo število ur dnevno. Lahko je to večja ali manjša pisarna v sklopu večjega objekta ali podjetja, ali pa urejen kotiček znotraj našega lastnega doma.

V vsakem primeru je pisarna zelo pomemben prostor, kjer se ljudje srečujemo z lastnimi sposobnostmi, danostmi, tudi mejami in omejitvami, z znanjem, ustvarjalnostjo, izrazno močjo, uspehom – a včasih tudi neuspehom, in kar ni zanemarljivo – tudi z življenjskimi nalogami. Poleg finančnih vidikov našega dela, pa je le to tudi zato, da se počutimo izpolnjene, da pokažemo vse tisto, kar vemo, znamo, za kar smo se učili, kar nas veseli….

Delo osvobaja – pravijo, jaz pa pravim, da osvobaja če je pravo, ob pravem času, v pravem okolju in s pravim namenom. V tem primeru rezultati ne morejo izostati.

Za uspešnost pri delu, ustvarjalnost, zadovoljstvo ter tudi finančni vidik povečanja prihodkov je zelo pomemben tudi prostor, kjer delamo, saj se le ta povezuje z vsakim delčkom in področjem našega življenja. Zelo pomembno je, kako je prostor urejen, oblikovan, in ali nas podpira ali ne pri naših ciljih.

Več si lahko preberete v članku revije Vodnik za poslovna srečanja, oktober 2012, 1.del, 2.del