«

»

Tečaj Vastuja junij / julij

Tečaj Vastuja junij / julij

Zaradi izražene želje po tečaju Vastuja v dopoldanskem času sem se odločila narediti še en termin tridnevnega praktičnega tečaja urejanja našega osebnega ali poslovnega prostora, vrta in okolice.

Vabljeni!

Novi termin tečaja je:
Srede, 26.6., 3.7. in 10.7. med 9 in 12h
Kraj: VIT-al studio, Cesta na ključ 60, Ljubljana Vič
Cena tečaja: 120 EUR.
Cena vključuje: tečaj, gradivo, individualni posvet, Šri jantro. Prijave sprejemam do najkasneje ponedeljka 24.6. na telefon 031 509 130 ali tina.pipan@eroja.si.

Kako tečaj poteka in kaj je Vastu?

VASTU je stara veda o pravilni ureditvi prostora in o povezanosti prostora, človeka in vesolja.
Ni vseeno v kakšnem prostoru živimo in kako je le ta urejen, ker hiša vedno v polnosti odseva našo življenjsko situacijo in zgodbo. Kot nevidna nit se prepleta z vsemi področji našega življenja. Tudi mi lahko s pravilno ureditvijo prostora vplivamo na naše življenje bolj, kot bi lahko na prvi pogled pomislili.
In to je tudi smisel in namen Vastuja – seznaniti in poučiti vas o naravnih zakonitostih, ki vplivajo na naša življenja ter predstaviti načine in tehnike, kako podpreti in uravnovesiti posamezna področja našega življenja in nas same – celostno in skozi ureditev prostora.

Tečaj poteka v treh delih/dnevih:
PRVI DAN tečaja bomo spoznali teoretično, splošno uporabno znanje za vzpostavitev ravnovesja v prostoru, hiši, vrtu in življenju nasploh….
DRUGI IN TRETJI DAN tečaja pa bomo delali praktično na lastnih tlorisih in konkretnem prostoru kjer bivamo, delamo, živimo….Pogledali bomo, kaj lahko vsak posameznik naredi za spremembo v svojem življenju, v bivalnem in delovnem okolju, vrtu in okolici. Spoznali bomo osebno točke v prostoru (8 le teh), izračunane iz osebne djotiš natalne karte, povezane s zdravjem, partnerstvom, obiljem, življenjsko nalogo na poklicu….Naučili se bomo, kako jih označiti v prostoru in spoznali, kako sprememba življenjskega prostora vedno odpira spremembo v življenju. Ker je vse neločljivo povezano.
Zaradi načina dela in predhodne izdelava djotiš natalne karte ter osebnega načrta za vzpostavitev ravnovesja v prostoru, je nujna predhodna prijava na tečaj.

Tečaj vodi Tina Pipan, djotiš in vastu svetovalka ter svetovalka bachove cvetne terapije, www.eroja.si