«

»

Tečaj Vastu

Obdobje v katerem se nahajamo je obdobje sprememb za vsakega izmed nas. Obdobje številnih možnosti in novih poti a tudi obdobje čiščenja in spuščanja.

Vse to se vedno tako kot hologram zrcali tudi na prostoru kjer živimo ali delamo in ustvarjamo. Hiša je naše zatočišče a hkrati vedno odseva tudi vse, kar se nam dogaja. Z nevidnimi naravnimi zakonitostmi prostor in njegova urejenost vpliva na vsa področja našega življenja in se preko naravnih ritmov, naravnih elementov in naravnih zakonitosti (tako fino kot grobo fizikalnih ter še globljih – duhovnih) poveže z dogajanjem okrog nas, v nas in na vseh področjih našega življenja.

Ste se kdaj vprašali, koliko in kaj lahko v tem primeru storimo tudi sami, da izboljšamo našo kakovost bivanja in delovanja?

Vabim vas na tečaj, ki vas bo poučil in naučil, kako si pomagati s pravilno ureditvijo prostora:

VASTU
»Kako izkoristiti izjemno moč prostora in v življenje pritegniti ZDRAVJE – OBILJE – USPEH –LJUBEZEN?«


Kdaj? Četrtek 14.3., 21.3., 28.3. od 17.30h – 21h

Kje? v VIT-AL studiu, Cesta na ključ 60, Ljubljana

Prvi dan tečaja (14.3.) – bomo spoznavali teoretično podlago in splošno uporabne praktične napotke za vzpostavitev ravnovesja v hiši, vrtu, poslovnih prostorih….

Drugi in tretji dan tečaja (21.3 in 28.3.) pa bomo delali na lastnih tlorisih, hišah ali prostorih, ki jih želimo urediti in izboljšati. Dotaknili se bomo vseh področij, ki jih v življenju želimo podpreti, spremeniti in izboljšati ter bomo pogledali, kaj vsak posameznik lahko naredi za spremembo v njegovem bivalnem okolju. Računali in spoznali bomo osebne točke, ki jih ima vsak posameznik 8 in so povezane z zdravjem, obiljem, partnerstvom, življenjsko nalogo na poklicu… Vse bomo začinili in povezali z djotišem – vedsko astrologijo in znanjem o naravnih ritmih ter ayurvedo – vedsko medicino.

Sprememba v bivalnem okolju se vedno zrcali v spremembi navzven. Je odsev naše notranje spremembe in močno odpira možnost pozitivnih sprememb v konkretnih področjih našega življenja.

Cena delavnice: 110 EUR

Cena vključuje:

– celotno gradivo
– individualni posvet
– Šri jantro

Zaradi načina dela in zaradi predhodnje izdelave osebnega načrta (ki ga pripravim za vsakega posameznika in nam pokaže najboljše možnosti za bivanje v prostoru)

je obvezna predhodna prijava na tečaj.

Prijave in informacije na:

Tina Pipan
telefon 031 509 130
mail: tina.pipan@eroja.si