«

»

SOLSTICIJSKI SEMINAR VASTU-ja

Urejanje prostora skozi naravne zakonitosti

Obdobje solsticija je obdobje globine in tišine, a hkrati ponovnega rojstva svetlobe in novih začetkov. Učenje starih znanj in poglabljanje v modrosti, ki so jih naši predniki poznali, odpira vrata pozitivnim spremembam, ki jih lahko prinese leto 2014.
Zato vas vabim na zadnji vikend seminar Vastuja v letu 2013, s praznično – decembrsko ponudbo cene le tega.

KDAJ:
sobota  21.12. med 9-16h in nedelja 22.12. med 9-13h

KJE:
CHIARA CENTER, Ježa 90, Ljubljana Črnuče

KAJ BOMO DELALI IN SPOZNALI:
Spoznali bomo splošne naravne zakonitosti, ki sodelujejo v naravi, naših življenjih, prisotne pa so tudi v prostoru kjer živimo in delamo. Spoznali bomo 5 naravnih elementov (eter, zrak, vodo, ogenj, zemljo) in kako so le ti povezani  našimi življenji in prostorom, kjer živimo in delamo. Spoznali bomo smeri neba, njihove zakonitosti in delovanje ter vpliv, ki jih imajo na nas. Spoznali bomo djotiš – vedsko astrologijo, ki nam pokaže vse tisto, kar smo prinesli s seboj na svet, tudi to, kako si urediti prostor, da nas podpira na življenjski poti. Spoznali bomo 8 osebnih točk, izračunanih iz rojstne karte, ki so povezane z zdravjem, financami, partnerstvom, poslom….Za vsakega seveda popolnoma edinstvene in podpirajoče. Spoznali bomo barve, ki podpirajo nas in posamezne prostore.
In predvsem bomo spoznali načine, kako vse to na konkreten način vnesti v prostor, hišo, stanovanje, vrt….Delali bomo na lastnih tlorisih, zelo konkretno, a tako, da bomo v naš osebni prostor z manjšimi ali večjimi popravki vnesli ravnovesje.

ZAKAJ?
Zato ker je prostor živ in v celoti odseva vse kar se nam dogaja, našo celotno življenjsko zgodbo, vse kar mi smo. Prostor vpliva na nas, na vsa področja našega življenja, a zakonitost deluje tudi  v obratni smeri. Tudi mi lahko s pravilno ureditvijo prostora spreminjamo – ne samo počutje v njem, ampak tudi našo lastno življenjsko zgodbo.

CENA DELAVNICE: 100 EUR

Nujno potrebno so predhodne prijave, zaradi priprave in izračuna osebnih točk do četrtka 19.12.2013 na: TINA PIPAN, 031 509 130 ali tina.pipan@eroja.si

Vabljeni!