«

»

POPUST OB SEPTEMBRSKIH NARAVNIH RITMIH

 

sept_2016

Djotiš je znanje o naravnih zakonitostih, ki nam s svojim poznavanjem naravnih ritmov daje kvaliteten vpogled v situacijo tukaj in sedaj ter v možnosti, ki se odpirajo v prihodnosti.

Kdaj? Kako? Zakaj? S kakšnim namenom?… So vprašanja, ki si jih ljudje zastavljamo redno, na različnih področjih našega življenja. Na njih lahko kvalitetno odgovori Djotiš – stara vedska astrologija.

September 2016 je eden izmed ključnim mesecev v letošnjem pestrem letu, letu sprememb in preobrazb. Smo pred obdobjem mrkov in retrogradnosti Merkurja, ki zahtevajo obilo modrosti pri odločitvah in pravilnega, usmerjenega delovanja…ali zgolj čakanja na pravi trenutek.

Zaradi posebnosti in pomembnosti obdobja, ki je pred nami – vam v mesecu septembru nudim 10% popust na vsa Djotiš in Vastu svetovanja.

In če je Djotiš vedska astrologija, je Vastu znanje o ureditvi bivalnega prostora, hiše, poslovnega prostora, vrta…saj je prostor vedno živ in se zelo konkretno povezuje z različnimi področji našega življenja. S pravilno ureditvijo ali preureditvijo prostora lahko močno harmoniziramo naše življenje ali zgolj neko področje le tega. To so starodavni modreci vedeli že od nekdaj. Mi pa smo malo pozabili in se sedaj ponovno vračamo k zakonitostim, prežetimi z modrostjo in znanjem.

Vabljeni na pogovor in k pozitivnim življenjskim spremembam!

Tina Pipan
djotiš in vastu svetovalka
svetovalka Bachove cvetne terapije
031 509 130
tina.pipan@eroja.si