«

»

ISA – Inštitut za Djotiš in Vastu

Z veseljem vas obveščamo, da je bil v tem tednu ustanovljen ISA – Inštitut za Djotiš in Vastu.

Njegova primarna naloga je in bo širjenje znanja o Djotišu – vedski astrologiji in Vastuju – vedski umetnosti in znanju o pravilni ureditvi prostora. Najprej skozi predavanja, delavnice, krajše tečaje in svetovanja. Naslednje leto – začetek septembra 2014 pa začnemo z:

VELIKO ŠOLO DJOTIŠA IN VASTUJA (2+1 let), prvo s takšnim programom v Sloveniji. Šola vas bo izučila za samostojno delo in opravljanje djotiš in vastu svetovanj, ali zgolj opremila z ogromnim znanjem za pomoč sebi in svoji družini na poti skozi življenje.

Ker se znanje Djotiša in Vastuja močno povezuje z znanjem o Ayurvedi – vedski medicini, bomo v okviru programa šole gostili tudi zunanje predavatelje, ki nas bodo pobližje spoznali z njo in nam podali praktično znanje.

Tako Inštitut ISA kot tudi šolo Djotiša in Vastuja bom vodila Tina Pipan, djotiš in vastu svetovalka ter svetovalka bachove cvetne terapije.

Vesela bom vseh vaših vprašanj, mnenj, morebitnih želja ali informacij o tem, kako še kvalitetnejše širiti to znanje dalje.

Prva takšna priložnost nas čaka že naslednji teden, ko se bomo pobližje spoznali z Vastujem – izvorom pri nas bolj poznanega Feng Shuija in znanjem ter umetnostjo ureditve prostora.

Kdaj: 22.2.2013 ob 19h
Kje: Vita Center Naklo, Pivka 23/a, Naklo pri Kranju

Več o delavnici si lahko preberete na straneh Vita Centra

Upam, da se srečamo,

Tina Pipan
031 509 130
www.eroja.si