«

»

Delavnica VASTU

Spoštovani!

Obdobje v katerem se nahajamo je obdobje sprememb za vsakega izmed nas. Obdobje številnih možnosti in novih poti a tudi obdobje čiščenja in spuščanja.

Vse to se vedno tako kot hologram zrcali tudi na prostoru kjer živimo ali delamo in ustvarjamo.  Hiša je naše zatočišče a hkrati vedno odseva tudi vse, kar se nam dogaja. Z nevidnimi naravnimi zakonitostmi prostor in njegova urejenost vpliva na vsa področja našega življenja in se preko naravnih ritmov, naravnih elementov in naravnih zakonitosti (tako fino kot grobo fizikalnih ter še globljih – duhovnih) poveže z dogajanjem okrog nas, v nas in na vseh področjih našega življenja.

Ste se kdaj vprašali, koliko in kaj lahko v tem primeru storimo tudi sami, da izboljšamo našo kakovost bivanja in delovanja?.

Vabim vas na praktično delavnico:

VASTU

»Kako izkoristiti izjemno moč prostora in v življenje pritegniti

ZDRAVJE – OBILJE – USPEH –LJUBEZEN?«

Kdaj? sobota 10.3.2012 med 9h in 15h ter

nedelja 11.3.2012 med 9h in 13h

Kje?      v Najinem Centru, na Tržaški cesti 330 v Ljubljani

Prvi dan delavnice – v soboto 10.3. bomo spoznavali teoretično podlago in splošno uporabne praktične napotke za vzpostavitev ravnovesja v hiši, vrtu, poslovnih prostorih….

Drugi dan delavnice pa bomo delali na lastnih tlorisih, hišah ali prostorih, ki jih želimo urediti in izboljšati. Dotaknili se bomo vseh področij, ki jih v življenju želimo podpreti, spremeniti in izboljšati ter bomo pogledali, kaj vsak posameznik lahko naredi za spremembo v njegovem bivalnem okolju.

Sprememba v bivalnem okolju se vedno zrcali v spremembi navzven. Je odsev naše notranje spremembe in močno odpira možnost pozitivnih sprememb v konkretnih področjih našega življenja.

Cena delavnice: 140 EUR

Cena vključuje:

celotno gradivo

individualni posvet

izbiro jantre za podporo po vaših željah

Zaradi načina dela in zaradi predhodnje izdelave  osebnega načrta (ki ga pripravim za vsakega posameznika in nam pokaže najboljše možnosti za bivanje  v prostoru)

je obvezna predhodna prijava do najkasneje četrtka 8.3.2012.

Prijave in informacije na:

telefon 031 509 130

mail: tina.pipan@eroja.si

Več o meni in mojem delovanju pa si lahko preberete na moji spletni strani

www.eroja.si

Želim vam čudovit začetek meteorološke pomladi!

Tina Pipan