«

»

20% popust na Djotiš svetovanja

Mesec in dnevi, ki so pred nami so iz vidika naravnih ritmov prav posebni, včasih težavni, preobražujoči, velikokrat tudi očiščujoči. Zelo pomembni so naši odzivi in delovanje v tem obdobju, ki pa ne smejo biti prenagljeni ali na podlagi čustvenih stisk.

Pred nekaj dnevi smo se srečali z LUNINIM MRKOM3.11. pa nas čaka še SONČEV MRK. Poleg tega je princip Merkurja, ki odseva našo komunikacijo med 21.10 . in 10.11. retrograden, v navideznem gibanju nazaj in ne prinaša dobre podlagi za kvalitetne dogovore ali dobro podprte nove začetke. Z njimi malo počakajte.

Prav tako v začetku novembra (7.11.) postane retrogreden princip Jupitra – kaj se bo dogajalo z našim znanjem, izobraževanjem in modrostjo odločitev?

Pomembno je, da smo v tem obdobju mirni, osredotočeni, z jasno vizijo, usmerjenim delovanjem in čustveno ter mentalno stabilni. Oziroma vsaj poizkusimo biti.

Zaradi teh pomembnih naravnih ritmov sem se odločila, da vam od 25.10. do 1.12. 2012 nudim 20% popust na vsa DJOTIŠ SVETOVANJA.

DJOTIŠ je vedska astrologija, ki nam pomaga preko poznavanja naravnih ritmov izbrati pot sreče, zdravja in obilja. Je kompas na življenjski poti, primeren tako v težkih, prelomnih trenutkih ali kot podpora različnim življenjskim področjem in našemu vsakodnevnemu delovanju na njih.

Z njim dobite poglobljen vpogled v vaše življenje ter prav tako številne nasvete, kako si pomagati in delovati na posameznih področjih (zdravje, ljubezen, denar, otroci, posel….) da zmanjšate možnost negativnih tendenc in povečate pozitivne.

Djotiš svetovanje traja 2 uri.

Namen in cilji svetovanja:
– Pravilna in kvalitetna usmeritev posameznika v trenutni življenjski situaciji,
vpogled v vzroke težav ali vzroke dogodkov v življenju ter njihovo razumevanje,
osebne preventivne tehnike, ki pomagajo pri spreminjanju in zmanjševanju negativnih stvari, dogodkov, težav, bolezni, neuspeha,
konkretne usmeritve, kako in s kakšnim delovanjem in spremembami ter kdaj spreminjati stvari na boljše in odpreti vrata srečnejšemu življenju.

SREČNO!